Новости

Спроведени четири фокус групи на тема „Закон за употреба на јазиците“.

Тимот на ДИЈАЛОГ го комплетира спроведувањето на четирите предвидени фокус групи во раки на планираните активности на проектот „Проценка на влијанието на регулативата за употреба на јазиците“. Фокус групите се одржаа во Општините Чаир, Куманово, Прилеп и Гостивар во месец мај 2018 година.

Ви ја пренесуваме дел од атмосферата преку оваа галерија а повеќе за оваа актовност и за проектот ќе најдете на следниов линк.